Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
07.09.2018
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP US open

Djokovic N. - Nishikori K.

TIE BREAK V ZÁPASE - NIE
2.20
08.09.2018 00:00
Tip bol odoslaný: 07.09.2018 14:17

Rovnaka stavka ako vo Wimbledone: Obaja hrali TB vo vzajomnych zapasoch len 4x! z 43! setov co znamena TB priblizne kazdy jedenásty set. Obaja totizto vynikaju skvelou return hrou, najvacsim problemom Keia v tomto matchupe je jeho vyrazne slabsi servis oproti Nolemu, ktorý aktuálne drží proti nemu len v cca 55% prípadoch. Ich sety často krát podobne ako vo Wimbledone (kde všetky sety skončili do 9 gemov) končia underom - nad 9,5 gemu hrali zo 43 setov len 11x (možný námet na livebet) 

 

 

Trendy: TB sa hral v SF zápasoch len 5x zo 14tich od roku 2011 (za posledných 7 rokov). Od roku 2014 kedy naposledy Nishikori Noleho zdolal, sa nehral ani jeden TB v tejto fáze turnaja. Prečo? Kurty sú aj v New Yorku čím ďalej tým pomalšie a v tejto fáze turnaja sa častokrát objavia tenisti so silnou return hrou. 

 

Prečo stále dookola točíme o trendoch? Tie sú na niektorých turnajoch výrazné (dodržia sa vždy) inde pomenej. Jednoducho história hovorí o tom, že sa niečo také stalo a deje sa to naďalej - viete, že sa to stane, už je na Vás, aby ste vybrali ten správny tip. Mnohí z Vás sledujú dozaista futbalové majstrovstvá sveta, ktoré sú asi najsledovanejšou udalosťou na svete. I tam sa za posledných x krát stalo, že úradujúci majster sveta vyletel na nasledujúcich MS hneď v základnej skupine. 

 

Tip sa da podat v stavkovych kancelariach tipsport, bet365, fortuna a ak pohladate tak urcite najdete i dalsie. Kurz je z bet365. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).