Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
28.03.2017
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Miami

R. Federer - R. Bautista Agut

under 20,5 games
1.84
28.03.2017 22:00
Tip bol odoslaný: 28.03.2017 12:15

Federer hrá v IW a v Miami v neuveriteľnej pohode a forme. Jeho čísla na servise i na returne sú jednoducho famózne a včera s del Potrom to bol ďalšia one man show v jeho podaní, keď zápas zvládol s brejkom navrch v  každom sete. Del Potro nehral vôbec zle no Federer bol jednoducho inde. 

 

Bautista sa včera vytrápil s Querrym v troch setoch a jeho postup sa zrodil najmä po obrovskom množstve nevynútených chýb v podani Querreyho. Bautista hrá po zranení, kvôli ktorému v IW nenastúpil na zápas proti Carrenovi Bustovi. Jeho servis je v týchto dňoch veľmi priemerný a ľahko brejknuteľným hráčom v top forme akým Federer momentálne je.  

 

Ani v jednom sete v predchádzajúcich piatich vzájomných zápasov neuhral Bautista viac ako 4 gamy. Federer šiel cez hranicu 20 gamov len s hráčmi, ktorí servovali nadštandardne dobre - v IW s Johnsonom, vo finále s Wawrinkom a v Miami v prvom zápase s Tiafoem. Dnes nič nenasvedčuje tomu, že by sa mal Federer s Bautistom zdržať dlhšie ako v predchádzajúcich  vzájomných meraniach síl. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).