Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
24.03.2017
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Miami

J. Donaldson - M. Zverev

DONALDSON
2.50
24.03.2017 19:00
Tip bol odoslaný: 24.03.2017 13:50

Domáci Donaldson ide slušne z kvaldy, keď najprv nedal šancu podľa očakávaní Wu-ovi a následne si v dvoch setoch poradil v nextgen súboji s Kozlovom. V prvom kole ho čakal Edmund, proti ktorému stratil po nervóznom úvode prvý set a v druhom sete dokonca odvracial na podaní 3 MP za stavu 0-40 no to ho psychicky nakoplo, od tohto momentu neponúkol jediný MP a zápas s prehľadom otočil. 

 

Minulý týždeň v IW sa po víťazstve nad Sousom zdalo, že Zverev opäť našiel formu a pohodu z Australian open, no tá bola rýchlo preč keď ho Thiem z kurtu doslova zmietol. Od spomínaného Australian open Zverev na výnimku výhry nad Sousom prehral všetky zápasy i s hráčmi ako Bemmelmans či de Schepper. 

 

Dôležitým faktorom pre bet je fakt, že Miami absolútne nevyhovuje hernému štýlu, ktorý Zverev preferuje. Ľavoruký hráči preferujúci servis - volej majú výrazne negatívnu bilanciu v Miami - Zverev 1-7, Muller 1-8 v main draw, Lopez 11-14. 

 

Jedná sa o prvý vzájomný zápas, Donaldson sa Lopezom nestretol no s Mullerom naposledy v úvode roka v Brisbane, ktorého Jared zdolal 2x 6-4. Za týchto okolností zápas nemôžme hodnotiť horšie ako 50 na 50. VALUEBET

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).