Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
19.10.2021
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Tenerife

Zheng S. - Masarova R.

MASAROVA
2.48
19.10.2021 13:00
Tip bol odoslaný: 19.10.2021 08:44

Rebeccu Masarovu si mozno budete pamatat ako talentovanu Svajciarku, ktora ako drzitelka divokej karty zaziarila na antukovom turnaji v Gstaade. Tam ako uplne neznama hracka dokazala vo vysokych kurzoch porazit Jankovic, Kontaveit a Anniku Beck. Rebecca dnes uz reprezentuje Spanielsko, ked prijala obcianstvo po svojej mame. V hre bolo obcianstvo po jej otcovi a tym padom by sme mali dalsiu Slovenku hrajucu na WTA okruhu. Rebecca mala vynikajucu juniorku, ked okrem semi AO (prehrala s Terkou Mihalikovou) dalsieho finale na AO je aj vitazkou juniorskeho RG, kde porazila Anisimovu. Jej tranzit medzi zeny vsak po vyssie spomenutom Gstaade uplne ustal.
Momentalne ma 22 a pokusa sa o novy restart kariery, ktory moze byt uspesny. Rebecca je velmi vysokou hrackou a tak jej silnou zbranou je najma servis a oblubeny povrch hard. To moze dnes hrat svoju ulohu. Turnaj v Tenerife sa hra na velmi standartnom hardovom povrchu, ktory nema ziadne vacsie specifika. Je primerane rychly a aj odskok lopt je da sa povedat standartny. Rebecce by to teda malo dost sediet. V tejto sezone ma Rebecca 2x titul z hardoveho ITF, kde sice neboli nijak zvlast kvalitne superky, ale dokazala prejst kvaldou na US a nasledne aj prvym kolom. V druhom kole jej vystavila stopku Svitolina, no za svoj vykon sa hanbit nemusela.
Saisai mala dva vydarene tyzdne v druhej polovici septembra. Ak si odmyslime tieto dva tyzdne, tak jej sezona je totalne mizerna s bilanciou 6-15. Naposledy v IW dostala od Frech 16 46. Saisai je v tejto sezone daleko za ocakavaniami a proti domacej nadejnej Spanielke by nemala byt takto vysokou favoritkou. Masarova v tomto rocniku je najviac confident s najlepsimi vysledkami prave na outdoor hardoch tu "doma" v Spanielsku. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).