Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
23.01.2020
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Australian open

Fucsovics M. - Paul T.

FUCSOVICS -2,5 GAMES
2.00
24.01.2020 02:30
Tip bol odoslaný: 23.01.2020 20:42

Paul hral s Dimitrovom najlepší tenis v prvých dvoch setoch a v samom závere posledného  setu. V treťom a štvrtom sete jeho servis šiel dole, Dimitrovovi sa darilo naťahovať výmeny, ktoré šli po väčšine času na jeho stranu. Paul mal pre to jednoduché vysvetlenie - potreboval viac agresivity, ísť na plné riziko a šetriť každučkú štipku energie:

 

“In the fourth set, I thought my hamstrings were going to go. So I was trying to do everything I could to save a little energy, like make the ball boy walk a little bit more to get the towel or anything."  - v štvrtom sete myslím, že mi odchádzali harmstringy. Takže som sa snažil robiť všetko pre to, aby som zachránil i málo energie tým, že som napr ballboya nechal chodiť po uterák väčšiu vzdialenosť aby mi ho podal alebo hocičo (iné). 

 

 S Dimitrovom hrali neskutočných 403 lôpt čo je extrémne veľa. Fucsovics hrá takisto veľmi dobre, keď dokázal efektne eliminovať Shapovalova i Sinnera. Otázne je, ako Paul zregeneruje po tom marátone a k tomu musíme pripočítať, že v horúcom Adelaide si zahral SF z kvaldy pár dní pred AO. 

 

 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).