Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
24.10.2018
3/3
VIP TIP
Prehra
ATP Vienna

Coric B. - Pouille L.

POUILLE
2.59
24.10.2018 19:00
Tip bol odoslaný: 24.10.2018 11:03

Čorič má ďaleko od tenistu v hale (v ktorej má najnižšie víťazné % spomedzi povrchov - 43%), ktorý by si zaslúžil takýto kurz proti Pouillemu, pre ktorého je to najobľúbenejšie prostredie (najvyššie víťazné % spomedzi povrchov - 63,5% s troma titulmi). 

 

Dnes sú presne 4 roky od pamätného betu na Čoriča, ktorý v Bazileji porazil Nadala v kurzoch @6-8 čo bol doposiaľ jediný deep run Čoriča v hale. Borna mimo tohto turnaja nikdy nevyhral dva zápasy v rade v hale a už v prvom kole mal obrovské problémy s Ramosom, ktorý dostal minulý týždeň od Edmunda 6-0 6-2. Kurzy sú nastavené v prospech neho veľmi pravdepodobne kvôli forme, ktorú predviedol v Shanghaji. Čoričovi sa vydarili v tomto roku 4 turnaje - Indian Wells + Miami po ktorých týždeň na to prehral s Kukushkinom v Davis cupe, titul v Halle, po ktorom týždeň na to vyletel na Wimbledone "ako obrovský šok" s Medvedevom, nuž a preto sme by sme neboli prekvapení ak by vyletel s Ramosom. Lenže toho postupom zápasu začal trápit  krk, odišiel servis a už bol neschopný tento duel vyhrať. Čorič však takisto nebol bez problémov pred tretím setom kvôli problému v oblasti pravého stehenného svalu / bedra - rovnaký problém, ktorý mal vo finále v Shanghaji. 

 

Pouille mal včera super prvé kolo s výkonom pripomínajúci úvod roka vo francúzskych halách. Pred turnajom sa takisto dostával zo zranenia, čo malo za následok vypadnutie so Sandgrenom v Stockholme, no to mu evidentne dalo dostatok času sa poriadne pripraviť na Viedeň, v ktorej obhajuje titul. S Kohlim nestratil servis v zápase, ktorý "mal" vyhrať v dvoch setoch ak by nestratil vedenie minibrejku v TB druhého setu. Pouille musí hrať kvôli vyhnutiu sa pádu v rankingu v prípade neobhájenia titulu a hlavne pred blížiacim sa finále Davis cupu. 

 

Čorič síce vyhral ich jediný vzájomný duel v Indian Wells, lenže je to v prostredí, v ktorom sme tento rok videli, že Čoričovi sadlo, pokiaľ Pouillemu sa na amerických hardoch zas raz nedarilo. Na základe predvedenej hry v prvom kole a halových podmienok je pre nás Pouille favoritom. Z pohľadu value toto hráme ako jediný dnešný poriadny bet v plnej dôvere (3/3 = 3% bankrollu, nie 100% šancu na úspech!) 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).