Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
01.09.2018
1/3
VIP TIP
Prehra
WTA US open

Siniakova K. - Tsurenko L.

SINIAKOVA
2.83
01.09.2018 19:00
Tip bol odoslaný: 01.09.2018 14:16

Tsurenko nemá byť prečo tak vysokou favoritkou. Preto, že porazila Wozniacku? To však svojim spôsobom nebolo absolútne žiadne prekvapenie: 

 

Caroline mala totižto veľmi zlú prípravu, viaceré zranenia obmedzujúce pohyb i údery. A tak s Tsurenko dopadla, ktorá použila jej vlastnú taktiku na jej zdolanie - Caro spravila 6winnerov k 35 UE. To čo však platilo na ňu, na Siniakovú platiť nebude a myslíme, že pred zápasom všetky tromfy drži Katerina: 

 

Jednak lepšie servuje aj returnuje. Tsurenko je známa kvôli svojím pravidelným zraneniam, najčastejšie nedrží stehno a chrbát, teraz je to pravé predlaktie čo má za účinok zníženú intenzitu servisu: Tsurenko po zápase s Wozniacki priznala v rozhovore, že je bolí predlaktie a neservuje na 100% pretože nejde do toho plnou silou a ide jej leno triafanie servisu: na turnaji doteraz len 2 esá k 13 dvojchybám. Naopak Siniaková má takisto dobrý turnaj, na prvom servise v obcoh zápasoch cez 70% čo je na ženy veľmi dobré a keď si na Kontaveit a Tomljanovic vypracovala až 35 BP! nemala byť mať s nimi problém ani proti Tsurenko "bez servisu". Toto je na jej rakete a v jej hlave. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).