Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
01.09.2018
1/3
VIP TIP
Prehra
ATP US open

Millman J. - Kukushkin M.

KUKUSHKIN
2.20
01.09.2018 17:00
Tip bol odoslaný: 01.09.2018 14:03

Počas včerajška sme zaznamenali jediné prekvapenie a to len na mužskej stranem, pričom ako viete, priemery sa tento rok i za ostatne roky drźia v konštantnej hladine. Priemer prekvapeni pre tretie kolo na mužskej strane hovorí o priemer 3,4 prekvapenia, pričom vždy minimálne 3 prekvapenia za posledných 6 rokov od 2,2 po 7. U žien nebolo včera ani jedno pričom každoročný priemer je na úrovni 3,86. 

 

Začíname prvým vybraným zápasom, kde favorizujeme outsidera: 

 

Millman sa nám absolútne nepáči počas tohto amerického leta: skreč v Cinci so Smyczekom, prehra 0-2 s Danielom vo Winston-Saleme po otrasnom výkone. Na US open prešiel v prvom kole cez najslabšieho tenistu v pavúku aby v druhom kole sa Fognini rozhodol, že mu bude lepšie na dovolenke ako v horúcom a zasmogovanom New Yorku keď nasekal 78 UE. Sám Millman v tom zápase skončil s bilanciou 13W ku 34UE. Millman je 4-11 na harde proti tenistom nižšieho vzrastu a 0-3 na zápasy a 0-9 na sety v tretích kolách Grand Slamových turnajoch. 

 

Už proti Chungovi sme spomínali Kukushkinovi výbornú bilanciu v New Yorku. Navyše ak si myslíte, že on bude tým neskúseným v tomto kole na GS turnajoch, tak i tuna vidíme malú edge práve na jeho strane. Mišo je 1-4  a 8-14 na sety. Výhra prišla nad Monfilsom na Australian open pred 6 rokmi, prehry prišli proti Nadalovi (1.), Ferrerovi (4.), Cilicovi (9.) a Pouillemu (16.). 

 

Nízke flat lopty v minulosti Millmanovi robili problémy, výkony absolútne doposiaľ nič, chrbát raz drží raz nie čo je do potencionálneho do dlhého zápasu problém. 1/3 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).