Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
27.08.2018
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP US open

Carballes Baena R. - Krueger M.

CARBALLES BAENA
2.10
27.08.2018 20:30
Tip bol odoslaný: 27.08.2018 14:25

Krueger mal jednak absolútne nepresvedčivú kvaldu a jeho doterajšie len dve víťazstvá na outdoor hardoch v main draw ATP turnajov nemôžu z neho dnes robiť favorita. 

 

Krueger odvracial 3 matchbally proti Kwiatkovskemu a set a brejk dole bol i proti Hemerymu. Krueger doteraz na harde na ATPcku vyhral len 2 zápasy a to oba proti Pairemu, ktoré ak si pamätáte sme hrali. Paire v oboch bol výrazne pod svojimi možnosťami čo sa od Baenu čakať nedá. 

 

Carballes Baena je outsiderom pravdepodobne len kvôli tomu, že je považovaný za "antukára". Lenže kurty na US open nie sú vôbec tak rýchle aby sa na nich títo tenisti stratili. Carballes tento fakt potvrdil minulý týždeň vo Winston-Saleme, kde sa ukázal vo výbornej forme a rovnako tak ukázali mnohí ďalší, ktorí prišli z európskych antúk a vyhrali kvaldy. Ďalším príkladom je napr. Lorenzi so 4.  a 3. kolom za posledné dva roky atď. Carballes si minulý týždeň drźal vo všetkých troch zápasoch proti Ramosovi, Pellovi i Edmundovi prvý servis cez 80% vidíme ho ako lepšieho tenistu a menšieho favorita zápasu. Pre Kruegera je to navyše debut v main draw GS turnaja 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).