Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
16.08.2018
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Cincinnati

Raonic M. - Shapovalov D.

SHAPOVALOV
2.65
16.08.2018 17:00
Tip bol odoslaný: 16.08.2018 15:34

Na základe Raonicovej formy, ktorú predvádza vo výmenách a na základe toho, ako to v poslednej dobe Shapovalo má proti big serverom hodnotíme tento match ako maximálne otvorený. 

 

Denis má za poslednú dobu výhry nad Karlovicom, Kyrgiosom, Tsongom, Querreym či Opelkom a je 6-3 kariérne voči nim. Raonicova výhoda je jednoznačne prvý servis a jeho na pohľad easy výhry nad Lajovicom a Jazirim robia z neho favorita. Lenže ak Shapovalov je proti bigserverom 6-3, tak Jaziri bol 4-22! a Lajovic 3-15! 

 

Navyše sa nám páči Shapovalovo vyhlásenie plné sebavedomia niečo na štýl: ,,Vyjdem na kurt a užijem si to ako v Madride (kde vyhral 6-4 6-4). Je (Raonic) vzorom pre mladú generáciu v Kanade a tá výhra mi veľmi pomohla pre moje sebavedomie" V tom zápase dominoval Denis jednoznačne v hre keď získal 65% druhých servisov, zatiaľ čo Raonic len 43%. Antuka s hardom sa zrovnávať nedá ale v Madride je to "podobne rýchle ako na harde". A to teda ani jeden z nich nie je antukárom. Milos bol minulý týždeň zdolaný doma iným mladíkom - Tiafoem a ten rozdiel bol jendoznačne v hre. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).