Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
20.06.2018
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP challenger Blois

Berlocq C. - Griekspoor S.

GRIEKSPOOR 1. SET
3.25
20.06.2018 16:00
Tip bol odoslaný: 20.06.2018 10:32

Včera Ryan Harrison prehral vyrovnaný 1. set v druhom ťahal za kratší koniec a Kristína Plíšková prehrala potom, čo nezvládla doservovať zápas a zavrieť ho v dvoch setoch. Naše "kone" tak stále zlyhávajú z pozícii, z ktorých "by mali" vyhrať - jednu, dve loptičky od výhry...

 

K tipu: Berlocq má za sebou ďalší z jeho nepresvedčivých výkonov, napriek tomu bookies pokračujú v jeho preceňovaní proti solídnym tenistom, medzi ktorých Scott Griekspoor patrí. S Okalom to uhral LTT cez TB tretieho setu, pričom pre Okalu to bol vôbec prvý zápas v main draw challengerového turnaja, zatiaľ čo Griekspoor s Giustinom predviedol skvelý výkon a vyhral až prekvapivo easy 6-4 6-1. 

 

Čo je zaujímavé - Berlocq od titulu v Paname prehral všetky prvé sety zatiaľ čo Griekspoor vyhral posledných 6 (všetko na challenegerovom okruhu) z toho (posledné)  4x z pozície underdoga. Berlocqa tak možno považovať za pomalého štartera, Griekspoora naopak tenistu, ktorý do toho vletí od začiatku. Je pravdepodobnejšie, že Griekspoor prehrá potom ako vyhrá prvý set ako naopak. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).