Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
26.03.2017
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Miami

J. Konta - P. Parmentier

PARMENTIER AH +1,5 sets
2.19
26.03.2017 17:00
Tip bol odoslaný: 26.03.2017 16:35

Konta hrá v Miami po Indian Wells ešte len druhý turnaj po Australian open no jej výkony sa ani zďaleka nepribližujú tým z Austrálie. Johanna nehrá vôbec dobre, trápi sa na servise i v medzihre. V piatok to vyzeralo na relatívne jednoduché víťazstvo so Sasnovich, keď bola set i brejk hore a mala gameball na 5:2, no Konta poľavila set si prehrala v TB a zápas musel vyhrať až v treťom sete. 

 

Parmentier sa zlepšuje od zápasu k zápasu už od Acapulca, kde vôbec po prvý raz na okruhu WTA od turnaja v Bukurešti z minulého roku dokázala vyhrať dva zápasy v rade. V Indian Wells vyhrala rutinne zápasy nad Dodin a Putintsevou a v treťom kole nebola ďaleko od víťazstva nad Kerber. V Miami v prvom kole opäť ľahučko zdolala Dodin, v druhom kole na ňu čakala Babos, ktorá obhajovala 4té kolo z minulého roku, pustila s ňou TB v prvom sete, no v nasledujúcich dvoch to bol od Pauliny perfektný výkon keď prehrala len dva gemy zo 14tich. Parmentier hrá trpezlivo, jej konštrukcia bodov je veľmi dobrá s kvalitným prechodom z defenzívy do ofenzívy. Parmentier prekvapila i číslami na servise so 64% úspešnosťou, ponúkla len 2 BP a o servis prišla jediný krát. 

 

Konta jednoducho nehrá dobre, v zápasoch si vyberá nejednu slabšiu chvíľku a po mentálnej stránke to takisto nie je dobré. Proti Parmentier to bude boj a podobný herný výpadok ju pokojne môže stáť ďalśí prehraný set. V kurze, že Parmentier uhrá minimálne set máme value 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).