Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
24.02.2017
2/3
PLATBA PO
Prehra
WTA Budapešť

Babos - Dodin

DODIN
2.82
24.02.2017 17:30
Tip bol odoslaný: 24.02.2017 12:28

Povrch povrch povrch...Ten v Budapešti je netypicky položený na drevenom základe, čo znamená, že je je rýchlejší oproti ostatným a vyhovuje agresívnym hráčkam ako Dodin. 

 

Babos je doma a práve tento povrch nie je pre ňu. Timea hrá doma v pozícii jednotky a je viac menej jasné, že okrem domáceho prostredia uprednostnila Budapešť pred Dubajom a to napriek tomu, že minulý týždeň bola v Dohe, aj kvôli rozohraniu sa k lepším výsledkom a hlavne kvôli odhodlaniu prerušiť až 8 zápasovú šnúru prehier na okruhu WTA. To sa jej v prvom kole podľa očakávaní podarilo, keď zdolala Soylu, lenže Ipek má na svojom konte len dve výhry v hale na okruhu WTA. Včera relatívne easy s Blinkovou 6-3 6-2 lenže ten výsledok je príliš klamlivý oproti tomu, čo sa skutočne na kurte dialo. Od Babos to priemerný výkon, lenže Blinkova chybovala viac a bola tragická pri premieňaní BP keď nedala ani jeden z 10 a sama si servis prehrala tri krát zo 4 BP. 

 

Dnes Babos čaká prvá vážna previerka. Dodin je veľmi nebezpečnou hráčkou na tomto povrchu svojím útočným poňatím hry. V prvom kole to proti Galfi nebolo vôbec dobré a proti Korpatsch by sme včera ju rozhodne neodporúčali vsádzať. Lenže včera nastúpila úplne iná Dodin a proti nebezpečnej Korpatsch to bol úplne iný výkon a to najmä servisu, keď prvý triafala až v 79% prípadoch a prehrala si na ňom len 4 loptičky. 

 

Hráčky sa stretli pred necelými troma rokmi v Poitiers, kde z toho bol veľmi vyrovnaný zápas v troch setoch. Dodin je mladšia o tri roky no napriek tomu má v hale odohrané takmer dva krát toľko, zmienený povrch hrá pre jej útočný a agresívny štýl tenisu a pri podaní minimálne takého výkonu ako včera jej šance vidíme omnoho vyššie ako napovedajú kurzy. Momentálnych 2,8+ musíme hrať

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).