Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
21.02.2017
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Dubai

Kerber - Barthel

BARTHEL AH +1,5 sets
2.05
21.02.2017 16:00
Tip bol odoslaný: 21.02.2017 00:37

Kerber táto sezóna vôbec nevychádza. Zdá sa, že Angelique nezvláda tlak, ktorý je na ňu vyvíjaný po tom čo dosiahla na post svetovej jednotky. To je po vypadnutí na AO vo 4 kole minulosťou. Jej bilancia je v tejto sezóne 4-4. V Dohe vypadla po druhý krát v sezóne proti Kasatkine a v pozápasovom rozhovore sa vyjadrila, že nebola 100% fit. Každopádne Kerber stratila set až v 7mych zápasoch a dokonca v troch zo štyroch  zápasoch kedy jej súperka bola ohodnotená kurzom vyšším ako 5. Set prehrala s Barty či Withoeft, proti Tsurenko na AO dokonca z matchballu. 

 

Mona Barthel je bývalou svetovou 23kou, no po víťazstve a dobrom výkone v prvom kole nad Jankovic je jasné, že sa vráti späť do svetovej stovky. Jej kariéru na jej nešťastie postihli v posledných dvoch ročníkoch rôzne zdravotné komplikácie, ktoré ju počas minulého roku po Australian open vyradili z hry na 4 mesiace. Práve po roku na tohtoročnom prvom Grand slame vyhlásila, že sa konečne cíti zdravá. Štart sezóny si maximálne užíva a s pribudajúcimi výhrami rastie i jej sebavedomie. Mona to má v tejto sezóne zatiaľ 10-4 a set nezobrala iba vo 4 kole Australian open neskoršej finalistke Venus Williams. 

 

Hráčky sa v minulosti stretli 4krát s bilanciou 2-2, Barthel zobrala set Kerber v troch prípadoch. Zápasy sú však príliš staré aby sme ich brali do úvahy. Keď však k vyššie uvedeným faktom, pripočítame fakt, že Kerber má bilanciu v Dubaji 1-5 kurz, že Barthel uhrá minimálne set, majú zaujímavú hodnotu. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).