Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
20.02.2017
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Marseille

Stakhovsky - Vesely

STAKHOVSKY
2.20
21.02.2017 15:00
Tip bol odoslaný: 20.02.2017 23:11

Sergiy Stakhovsky je bývalou svetovou 31. momentálne tesne za prvou stovkou. On je so svojim štýlom hry je predurčený predovšetkým do haly v ktorej má aj najlepšiu kariérnu bilanciu 216-139. Do turnaja musel cez kvaldu, kde si prehral s Diezom a Fabbianom po jednom servise. Pre neho je toto už siedma účasť na turnaji a to, že mu táto hala sedí dokázal najmä v posledných dvoch sezónach keď minulý rok spravil najprv Lopeza a v druhom kole padol proti Wawrinkovi až v TB tretieho setu. V 2015 z toho bolo dokonca semifinále, kedy si s Wawrinkom dokonca poradil a padol takisto v troch setoch proti Simonovi. 

 

Veselý sa vracia po Davis cupe na kurty po dvoch týždňoch. Pre neho je to v Marseille vôbec premiérová účasť. No niet sa čomu čudovať kedže on haly nemusí čo dokazuje i jeho kariérna záporná bilancia (24-28). Pre neho je toto vôbec nemastná neslaná časť sezóny, keď za posledné tri sezóny dokázal vo februárových týždňoch vyhrať len tri zápasy a zároveň každú sezónu zvolil v tomto obdobií iné turné - 2014 - Memphis/Delray Beach, 2015 - juhoamericka antuka, 2016 - Sofia / Rotterdam 

 

Za týchto okolností je pre nás favoritom ukrajinec, ktorý zároveň vyhral ich jediný zápas, ktorý sa odohral v hale na challengeri v Orleans, kedy bol rovnako Stakhovsky v pozícii malého doga. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).