Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
18.02.2017
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Buenos Aires

Dolgopolov - Carreno Busta

DOLGOPOLOV
2.30
18.02.2017 18:00
Tip bol odoslaný: 18.02.2017 11:23

Alexander Dolgopolov je bývalou svetovou 13tkou. Na jeho smolu ho však postihli zranenia, ktoré ho odsunuli mimo svetovú TOP 50ku. Avšak stále platí jedna zásadná vec - ak sa chytí na turnaji v prvom kole po vynikajúcom výkone, pravidelne z toho býva minimálne štvrťfinále so skalpom TOP hráča v pozícii doga alebo výrazného doga. Príkladov z minulosti nájdeme mnoho a mnoho sa datuje práve z tohto obdobia. Pripomeňme si tie najčerstvejšie:

 

2016 - Acapulco - nestratil podanie v prvom kole proti Johnsonovi (2x7-5) a následne vyradil Ferrera či Haaseho a padol v trojseťáku proti Tomicovi. 

2015 - Cincinnati - z kvaldy až do SF - Tomic, Janowicz, Berdych a konečná po trojseťáku proti Djokovicovi

        - Nottingham - prvé kolo Young a potom Thiem, Andujar či Lu a konečná po trojseťáku na Querrym

        - Acapulco / Miami - rutinne jazdy po prvych kolach a nasledne stopky na Nishikorim ci Djokovicovi po vyrovnanom boji

2014 - Rio de Janeiro- Finale po triumfoch v pozicii vyrazneho doga proti Almagrovi, Fogninimu ci Ferrerovi

        - SF Acapulco  po trojsetakovi na Andersonovi - triumfy nad Pospisilom , Chardym ci Karlovicom

        - SF Indian Wells na Federerovi, triumfy nad Nadalom ci Raonicom

        - QF Miami - triumy nad Nieminenom ci Wawrinkom, konecna na Berdychovi

 

Dolgopolova spanilá jazda pokračuje a šanca na prvý titul na okruhu ATP od triumfu v roku 2012 (Washington) žije. Dolgopolov nestratil jediný set a servis si neprehral v prvých dvoch kolách proti Tipsarevičovi a ani proti Cuevasovi. Až dnes v noci mu ho dva krát zobral Melzer v kvalitnom zápase no to žiadnym spôsobom neznižuje jeho výkon. Dolgopolov sa jednoducho rozohral k skvelej forme, pomáha si servisom, keď najmä po prvom berie takmer 90% loptičiek čo je vzhľadom k faktu, že sa hrá na antuke, neskutočné číslo. Dolgopolov skvele variuje svoju hru, výmeny vyhráva backhendom, forehandom či vhodne zvolenými kraťasmy a je tak momentálne nebezpečným hráčom pre kohokoľvek. 

 

Bustovi sa až na štvrtý krát podarilo vyhrať zápas v Buenos Aires, no jeho výkony majú ďaleko od jeho možností. Set stratil proti Giannesimu i dnes v noci proti Ramosovi a v oboch prípadoch bol dokonca brejk dole v rozhodujúcom sete. Kazí toho až príliš mnoho a jeho získané loptičky nie sú tak jednoduchými ako zo strany Dolgopolova. Spolu s Cuevasom nenastúpili dnes na štvorhru, avšak najpravdepodobnejšie z dôvodu, že Busta mal za sebou dlhý trojseťák a Cuevas sa "pravdepodobne" ponáhľal pre obhajobu do Ria. 

 

Vzhľadom na predvádzané výkony od oboch hráčov a fakty spomenuté v úvode, nesúhlasime s favorizáciou španiela. Súboj vidíme ako otvorený s vyrovnanými šancami oboch hráčov a kurz na Dolgopolova berieme. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).