Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
17.02.2017
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Rotterdam

Berdych - Tsonga

BERDYCH
1.84
18.02.2017 15:00
Tip bol odoslaný: 17.02.2017 18:53

Reagujeme ihneď po vypísaní kurzov, pretože nie je na čo čakať. Pre Berdycha hovorí všetko - H2H, povrch, forma. 

 

Dnes Berdych nedal Kližanovi najmenšiu šancu - na servise to bolo priam neskutočné keď si prehral len 5 loptičiek za celý zápas, čo ukazuje ako zapracoval na servise, keď zlepšil hlavne jeho umiestnenie. Kližan bol z neho počas zápasu frustrovaný. Berdych ide Rotterdamom zatiaľ bez straty setu, jediný servis stratil len proti Gasquetovi a potvrdil, že tunajšie podmienky mu jednoducho sedia - 2012 - semifinále (Del Potro), 2014 - víťaz, 2015 - finále (Wawrinka). Pre Berdycha je to len prvý turnaj od Australian open a prípadné víťazstvo na turnaji ho vráti späť medzi svetovú TOP 10. 

 

Tsonga ide turnajom takisto bez straty setu ale po hernej stránke to nie je jednoducho ono, keď si v zápasoch vyberá slabšie chvíle a z náśho pohľadu momentálne nie je tak konzistentným hráčom ako Berdych. Hlavne na druhom servise proti lepším hráčom je jeho úspešnosť niekde okolo 50% a jeho súperi sa dostávajú k šanciam na brejk častejšie ako u Berdycha. 

 

H2H 9-2 pre Berdycha, keď sa posledné dve víťazstvá zrodili v hale v Paríži na poslednom turnaji minulej sezóny a na harde v Dohe, čo bol naopak prvý zápas sezóny. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).