Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
02.02.2022
2/3
VIP TIP
Výhra
PUSH
ATP Pune

Bhambri Y./Sharan D. - Novak D./Sousa J.

BHAMBRI / SHARAN
1.56
02.02.2022 12:30
Tip bol odoslaný: 02.02.2022 07:34

V tomto prípade volíme domácu dvojicu. Po prvé sú doma, na základe čoho možno predpovedať vyššiu motiváciu po druhé sú zohratejší, keď majú spolu 29-13. Naposledy tu hrali semifinále. Naopak Sousa s Novakom je random vytvorená dvojica dvoch singlových tenistov, ktorí budú hrať spoli po prvý krát. Navyše ich výkony v singli boli veľmi zlé. Novak dokázal Zapatovi odolávať len v prvých gemoch, potom doslova odpadol a Sousa bol včera na pokraji vypadnutia s domácim Kadhem, ktorý hral prvý zápas sezóny. 

ATP Montpelier

Krajinovic F. - Tsonga J-W.

KRAJINOVIC
1.48
02.02.2022 19:30
Tip bol odoslaný: 02.02.2022 07:34

Deblový tip spájame do AKOvky s Filipom Krajinovicom. Ten zahral solídne prvé kolo s Popyrinom, hlavne na baseline. Filip je dobrým halovým hráčom, dobre sa tu hýbe s dobrou baseline hrou. Tsonga dal Zuka cez skúsenosti. Tenis hrať nezabudol, jeho forehand ostal zbraňou. Ale už sa horšie hýbe a keď nastúpi proti nemu hráč typu Krajinovic, ktorý jeho pohyb dokáže exploitovať, bude mať problém. Minulý týždeň sme Tsongu videli hrať proti Mullerovi, ktorý je predsa len o level horším hráčom ako Krajinovic a stačilo to na pohodlnú výhru.

 

Osobne sme si začali trackovať bilanciu AKOviek od minulého leta a obstáli dosť dobre. Možno ste si ich od začiatku všimli vo FREE skupine, kde mali bilanciu 5-0. Chystáme sa ich zaradzovať častejšie i do VIP skupiny.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).