Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
25.08.2021
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Winston Salem

Paire B. - Ruusuvuori E.

PAIRE
2.37
25.08.2021 21:00
Tip bol odoslaný: 25.08.2021 12:35

Paire je späť, 5 kurz proti Rublevovi aj keď nedošiel, bol nezmyslom a po nevydarenom vstupe to bol open match v nasledujúcich dvoch setoch, v druhom bol jasne lepším Paire, ktorý šiel po druhých servisoch Rubleva, v treťom zas nanešťastie Rublev. Každopádne na Paireho sa za tu prehru nemožno hnevať, hral dobrý level, v závere to jednoducho nestačilo. Benoit hrá momentálne zápas čo zápas na profesionálnej úrovni a to bez debaty. Prvé kolo so Simonom bol jasný skip a boli sme zvedaví, ako ho po Cinci a pred US open zvládne. Výsledok 63 63 hovorí jasnou rečou. Paire vo Winston Salem obhajuje finále z roku 2019 kedy na inom turnaji v týždni pred French open pre zmenu dokonca vyhral 250tku v Lyone.

 

Chceme tým povedať, že Paire začal byť prekvapivo motivovaný v týždni pred Grand Slamami z dôvodu, že po spomínanom týždni v Lyone následne na French open uhral 4. kolo, čím zistil, že sa mu hrať na plno v týchto týždňoch oplatí hrať. V roku 2019 po prvom kole vo Winston Saleme povedal: 

 

"Honestly, I like to play before the Slam. I did the same in Lyon the week before Roland Garros and I won the tournament and after I made the last 16 at Roland Garros so it was good preparation. I'll try to do the same - I'll try to win a lot of matches here. I think it's important for me to play before the US Open."

 

Po výhre nad Simonom túto noc: 

 

,,I’m so happy to beat him today. I played a good match off the confidence I gained last week, so I’m really happy to be back here. I want to win the tournament."

 

Ruusuvuori pri výhre nad Bublikom nepotreboval zahrať doslova nič, stačilo mu ostať vzadu solid a príliš neriskovať. Všetku robotu zaňho totižto vybavil Bublik, ktorý hral za hranou rizikou a zo zápasu sa odstrelil čo nebolo po prvý raz pred Grand Slamom. Paireho sme hrali proti Emilovi aj nedávno v Atlante, kde bol lepším tenistom ako Emil až do stavu 6-4 *4-5 kde mu doslova preplo. Odvtedy sa však podobným móresom vyhýbal a pre nás je pred týmto zápasom dokonca i malým favoritom a to bez srandy. Kurz o niečo nižší ako pred mesiacom, lenže po tom Paireho rune minulý týždeň v Cinci predsa len i bookies o niečo spozorneli. 2,37 betko / 2,40 fortuna 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).