Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
06.11.2020
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Paris Masters

Zverev A. - Wawrinka S.

WAWRINKA
3.06
06.11.2020 20:00
Tip bol odoslaný: 06.11.2020 15:43

Myslíme, že tento matchup viac leží na Wawrinkovej rakete ako na Alexovej. Stan má pravidelne na turnajoch pomalé štarty v úvodných kolách no po 1 ťažšom víťaznom zápase sa stáva nebezpečným tenistom. Včera v úvode proti Rublevovi nemal šancu, Andrey bol v devastačnej forme a na jeho hru nemal Wawrinka odpovede, resp. sa snažil pretlačiť najviac in-form ballbashera na okruhu čo nebol najlepší nápad. No od druhého setu začal lepšie servovať, zlepšil prechody z obrany do útoku, hru začal viac variovať a zrazu z toho bolo víťazstvo nad najviac in-form tenistom v posledných týždňoch.

 

Stan má so Zverevom 0-3 ALE...:

2016: Petrohrad - pred turnajom vyhral Stan US open a pre všetkých bolo veľkým prekvapením keď sa v Moskve objavil, navyše to večer pred prvým zápasom turnaja ešte patrične oslávil a proti Alexovi nemal viac sĺl ako na set

2017:  Miami - Stan prišiel na turnaj po finálovom ťažení v Indian Wells. Takzvaný sunshine double (IW + Miami) je vôbec jedným z najťažších mesiacov v kalendári kvôli diametrálne odliśným podmienkam. Áno, nie je výnimkou ak sa niekomu podarí vyhrať oba turnaje, no skôr tenisti padajú v prvých kolách na Floride. Stan vtedy zobral Zverevovi prvý set no potom fyzicky odpadol

2020: Wawrinka v 4. kole poráža ako big dog Medvedeva v dlhom 5 seťáku v night session. Do QF opäť nemá síl a po vyhratom prvom sete opäť odpadá.

 

V Paríži je práve QF kolo to najprekvapivejším zo všetkých na turnaji: 39% underodogov vyhralo za poslednych 9 rokov v tomto kole. Počet prekvapeni od 2019 po 2011 (pocet odohratych matchov): 0 (4), 1 (4) 3 (3), 2(4), 1(4), 1(4), 0(4), 4(4), 2(3). Schwartzman ním už byť nemôže, Carreno akokeby zápasy s Nadalom prehráva už v  šatni, Humbert pravdepodobne dnes už nebude mať síl na výborne hrajúceho Raonica a tak spomedzi underdogov nám to dnes vychádza práve na Stana. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).