Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
05.08.2020
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Palermo

Paolini J. - Sasnovich A.

3 sety
2.75
05.08.2020 17:30
Tip bol odoslaný: 05.08.2020 13:40

Paolini sa vytrápila s Kasatkinou v nervóznom zápase, Jasmine tam mala viacero dobrých pasáži, ale ako sme spomínali veľa "zhodových" lôpt lacno pokazila. Bolo to akýmsi prílišným chcením pod tlakom z domáceho prostredia a obhajoby minuloročných štvrťfinálových bodov. Bol to fyzicky a psychicky ťažký match, v ktorom bola prakticky  pozadu ale zvládla ho a to bude určite confidence boostom pred dnešným duelom. Paolini mala v tom zápase MTO kvôli harmstringu, no ten ju vo zvyšku zápasu neovplyvňoval a včera v debli vyzerala byť vo fyzickej a psychickej pohode, kedy s Gato Monticone prekvapujúco easy zdolali favorizovaný pár Dinu / Mitu.

 

Sasnovich ide z kvaldy výsledkovo easy, akurát sa s takým odporom akým sa stretne podľa nás dnes, ešte nestretla. Kurzy idú na ňu dole po včerajšej easy výhre nad Mertens, ktorá však bola dosť off a na turnaj nepripravená, predtým v kvalde porazila cez skreč Martincovu, ďalej  Arruabarenu a Komardinu. Sasnovich napriek na pohľad ľahkým výhram držala v kvalde druhý servis len v 36% prípadoch a jej hra nebola nejak tak oslnivá aby z nej ľudia dnes robili vysokú favoritku proti domácej tenistke. 

 

Čakáme up and down zápas, kde si myslíme, že rozhodne 3. set. Kurz drží bet365, ktorý si myslíme, že je dosť mimo. Alternatívou sú o20,5 no vyššiu value máme v overy na sety. GL 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).