Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
24.02.2020
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Santiago

Cecchinato M. - Dellien H.

DELLIEN
2.82
24.02.2020 17:00
Tip bol odoslaný: 24.02.2020 12:21

Obaja formou neexcelujú, hlavne Hugo v tomto roku nevyhral zápas. No máme viacero dôvodov hrať práve jeho dnes v tomto zápase. 

 

Dellien najprv utŕžil 3 debakle, keď na neho rýchlych austrálskych hardoch prakticky nemal šancu. V Cordobe ďalších debakel 16 16 s domácim Cachinom, myslím však, že v tom momente nebol koncentrovaný na tenis - deň dva pred zápasom zdieľal na sociálnych sieťach radostnú správu, že jeho priateľka čaká dieťa. Potom však v Buenos Aires a Riu prišli dva tesné boje s Delbonisom a Pedrom Martinezom (obe 57 v treťom sete), kde už to bol konećne od Huga niečo čo sa dá nazvať tenis (s Delbonisom na fiftíny dokonca vyhral).

 

Cecchinato vyhral len dva zápasy z posledných 22 v main draw na ATP leveli a tak tuna veľmi ľahko uňho dochádza k myšlienkam, že na tento level nepatrí. On bol ukliesnený veľmi dlho na challengerovom leveli pred jeho semifinálovým runom na French open a 3 ATP titulmi. 

 

Čo tu zohrá rolu sú však podmienky, v ktorých sa obom darí neporovnateľne - Dellien v tomto čase minulý rok vyhral challenger v Santiagu a veľmi dobre hral i na ostatných ATP turnajoch v nadmorských výškach. Tie naopak Cecchinatovi nevyhovujú, hlavne kvôli jeho backhandovej strane a faktu, že on na loptu potrebuje čas, ktorý nedostáva v týchto rýchlych podmienkach v nadmorských výškach. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).