Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
11.02.2020
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA St. Petersburg

Kasatkina D. - Alexandrova E.

KASATKINA
3.21
11.02.2020 18:00
Tip bol odoslaný: 11.02.2020 16:51

Tip proti Alexandrovej. Tá mala náročný január s titulom v Shenzene a 3R na AO. Cez víkend hrala dva singlové zápasy a hlavne ten druhý s Bogdan bol mimoriadne náročný. Navyše sem pricestovala len  túto noc a navyše musí riešiť nepríjemnosti so stratenou batožinou:

 

"We arrived last night. And the flight was quite difficult, because we had departured early in the morning and arrived late at night. The saddest thing is that my luggage has not arrived with me. So here I am wearing jeans and sneakers all the time. And as for the physical form – to be honest, after the Fed Cup tie absolutely everything hurts, my whole body. I hope to have a better day today, my suitcase with clothes will eventually arrive and tomorrow I will be in a better shape than today. It’s hard to fix everything in one day. Fed Cup siphoned off so much mental energy in a matter of just two days, there were so many emotions and so much drama and stress, sometimes individual tournaments don’t take up so much out of you."

 

Alexandrova teda v poslednom období toho dosť nacestovala, je unavená a rozbitá. Áno, Kasatkina len veľmi sporadicky už dlhšiu dobu niečo predvedie, ale tu najlepšiu hru vie vytiahnúť práve v domácich halách v Petrohrade a Moskve (1 titul, 1 finále, 3x SF a 2xQF dokopy). V Petrohrade sa na winnery skutočne tenistky dosť narobia a Alexandrova keď nemá deň, vie jej to lietať všade len nie do kurtu. Naopak spiny od Kasatkiny tu zas vedia veľmi dobre fungovať.

 

Nevylučujeme možnosť, že Kasatkina stále môže predviesť totálne pasívny výkon a nechať sa z kurtu vystreliť, avšak okolnosti okolo Alexandrovej nás a kurz nás od betu neodradia. GL 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).