Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
24.01.2020
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Australian open

Goffin D. - Rublev A.

RUBLEV
1.55
25.01.2020 04:00
Tip bol odoslaný: 24.01.2020 19:51

Dnes netradičná AKO:

 

Rublev po pravde v prvom kole sklamal, keď výkričníkom bolo 06 s O Conellom v druhom sete, no v druhom kole, proti in-form Sugitovi herne jasne dominoval, neponúkol jediný BP, 20es a len 15 prehratých lôpt na servise (z čoho boli 2 DF). Goffin bude po 5 seťáku no nie po hocijakom, tu nebude problém únava ale jeho bedrový sval, ktorý je namáhaný pri servise. Pre Davida mal byť všeobecne matchup s Herbertom komfortný, no kvôli problémom len 3 esá s 12 dvojchybami a len 59% vyhratých lôpt na servise.

 

"I got problems with my hip and back in the 3rd set. It happened at 4-4 in the 3rd set, when there were some longer rallies. It then also gradually became colder, causing the left side to pull more. In the 5th set, I gave everything again and it paid off. I made some nice points and am content that I could still win the match. I hope I will be well recovered in 2 days to give Rublev a match."

 

Ak sa  z týchto problémov nedostane, proti Rublevovi v tejto forme nebude mať šancu. 

ATP Australian open

Kyrgios N. - Khachanov K.

KYRGIOS
1.46
25.01.2020 08:50
Tip bol odoslaný: 24.01.2020 19:51

Karen je herne mimo, na tom pomalom kurte sa poriadne vytrápil s Ymerom i Vilelom Martinezom, ten forehand mu lieta do sita i do outov, príliš veľký rozptyl úderov z jeho najsilnejšej strany. Spomínali sme Ymerovo zlepšenie ale pri všetkej úcte k nemu, nemôže s ním Khachanov prehrať 10 servisov (na lopty to bola dokonca dokonalá remíza). Keď je Kyrgios vo svojom beast móde dokáže porážať najlepších a aktuálna podmienka mu pomáha a stal sa z neho "dobrý chlapec". Motiváciu má veľkú - okrem pomáhania esami proti požiarom ho v ďalšom kole veľmi pravdepodobne čaká Rafa Nadal - doma s ním  ešte nehral. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).