Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
08.10.2019
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Shanghai Masters

Auger-Aliassime F. - Tsitsipas S.

AUGER-ALIASSIME
2.80
09.10.2019 06:30
Tip bol odoslaný: 08.10.2019 21:30

Taký trošku psychologický bet - Tsitsipas prehral v nedeľu finále s Thiemom po tom, čo bol set a brejk hore a všetko mal vo  vlastných rukách. V Shanghaji na diametrálne odlišnom harde ho čaká súper, ktorého nikdy neporazil a má s nim od juniorky 0-5, pričom oba tohtoročné súboje s ním prehral 0-2 a to na vysokoskákajúcom pomalom harde v Indian Wells i v rýchlom Queense. I v nich Tsitsipas bol vo fyzickej nevýhode, keď do IW prišiel nedostatočne pripravený po náročnom februári / januári a v Queense deň predtým hral dva zápasy / 5 setov. Po tejto prehre sme voľne preložili jeho pozápasový rozhovor: 

 

Tsitsipas: ,,Felix je najťažším súperom, proti akému som kedy čelil. Budem potrebovať ešte niekoľko pokusov, aby som ho porazil."

Auger Aliassime má totižto so Stefanom od juniorky bilanciu už 5-0.

,,Nemá slabinu - je veľmi rýchly, má silné údery a vie i skvelo servovať. S takouto kombináciou sa stretávate zriedka. Realita je taká, že je lepším než ja. Má na to poraziť kohoľvek z tria Djokovic, Federer, Nadal (Felix sa doteraz stretol len s Nadalom tento rok v Madride). Verím, že sa čoskoro stretneme v TOP 5, možno nie tento rok, ale raz určite. Ak ho raz porazím, charite venujem 10,000."

 

Určite motivácia poraziť Felixa je vysoká, no nájde sily po ťažkej sezóne a takto prehratom finále práve zajtra ? Odpoveď NIE za 2,8. GL 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).