Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
16.08.2019
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Cincinnati

Rublev A. - Medvedev D.

RUBLEV
3.52
17.08.2019 01:00
Tip bol odoslaný: 16.08.2019 17:02

Okay, niektoré slová jednoducho vyjdú skôr ako by (ne)mali. Fakt je taký, že pri investičnom bettingu sa treba dívať nie na to, čo bolo ale to, čo bude a jednoducho na každý zápas sa dívať ako na novú investičnú príležitosť a nie na to, že proti Medvedevovi ideme po 4x. Opäť to jednoducho ľutovať nebudeme, prečo ?

 

Proti Daniilovi sme mali Edmunda, ktorý nedokázal hrať väčšinu zápasu ani základy tenisu. Akonáhle ich začal hrať, Medveď prehral 4 gemy v rade. Paire stratil hlavu po veľmi vyrovnanom prvom sete. Čo sa stalo so Struffom? Medvedev s veľmi jednoduchou a úćinou taktikou - servovať dobre, neutralizovať výmeny a hrať backhand to backhand s dobrou dĺžkou do aleluja. Reakcia Struffa po tom čo nedostal svoj forehand do hry? Slajsovať backhandy keď to neviem a dostať po prstoch ešte viac ako som dostal v prvom sete...no tenisová depka.

 

Čo sa nám páči proti Medvedevovi čo najmä Struff a Edmund nemajú, je hrať loptu ihneď po odskoku. A to hlavne i z BH strany... Toto zvládol aboslútne fenomenálne v noci proti Rogerovi s iba 6 nevýnutenými chybami. A tak sa zdá, že konečne máme tenistu, ktorý proti flat loptám bude reagovať dobre. Ďalšia vec, ktorá hovorí pre tip, je fakt, že s Medvedevom sa ako rusi veľmi dobre poznajú a tak nehrozí, že by jeden druhého svojou hrou prekvapil.

 

Obavy, že by po najväčšom víťazstve prišlo akési psychické uspokojenie sa ? História pri Rublevovi tomu nenasvedčuje, keď sa pozrieme na jeho výsledky, po veľkých kurzových šokoch po výhrach nad veľkými menami:

 

2019: v Hamburgu zdolal Thiema (@6+) a v ďalšom kole aj Carrena Bustu

          v Marseille Tsongu (@4+) a v ďalšom aj Berrettiniho (@2,4) 

2017: US open zdolal Dimitrova (@6+) a v ďalších kolách aj Dzumhura a Goffina (@2,4)

          v Umagu QF zdolal Fogniniho (3,5+) a vyhral svoj prvý titul bez strateného setu

 

Ak sme hrali za 3,12 Struffa musíme hrať aj 3,5 na Rubleva. To by bola investičná chyba, ak nie. GL

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).