Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
06.07.2019
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Wimbledon

Linette M. - Kvitova P.

LINETTE
5.78
06.07.2019 12:00
Tip bol odoslaný: 06.07.2019 08:27

Na tom podľa mnohých tenistov rozdielnom kurte č. 2 sa doposiaľ udialo niekoľko veľkých prekvapení:

 

V prvý deň Fabbiano porazil Tsitsipasa
V druhý zas Parmentier Sharapovu (Querrey Thiema)
V tretí deň Opelka Wawrinku
V 4. Davis porazila Kerber
Včera Zhang Wozniacku

 

...a veríme, že dnes bude priať ďalšiemu. Na Magdu dnes nemôže byť taký kurz po tých dvoch kolách, ktoré tu dievčatá odohrali. Linette svojím spôsobom (minimálne nás) šokovala výhrou nad Kalinskayou, ktorá mala jednu z najlepších kvalifikácii a v druhom kole s malým lapsusom pri servovaní na zápas, kedy jediný krát stratila servis, ale ostala focusovaná porazila i Anisimovu v dvoch setoch. Linette je inou súperkou, proti ktorým Petra nastúpila. Jabeur bola herným sklamaním, za výkonmi v Eastbourne zaostala možno aj kvôli členku, kvôli ktorému nenastúpila na SF a i preto, že ten matchup s Kvitovou jej absolútne nesadol, príliš často v defenzíve a za baseline. Potom prišiel zápas s Mladenovic, ktorá servovala na prvý set, mala SP, ale dvojchyby ju dostali a potom mentálne odišla. Doplníme, že Mladenovic je aktuálne 1-8 s Kvitovou a pri prehrách jej nezobrala ani raz set. I v tomto ohľade má Magda oproti Jabeur a Mladenovic výhodu, že do toho súboja ide istým spôsobom ani fyzicky ani mentálne nepoškvrnená.

 

Petra navyše dnes môže pokojne vyzerať horšie ako v prvých dvoch kolách - včera nedržala raketu, bola pod drobnohľadom medikov a máme správy, že ju ruka i telo bolí. Nemožno sa čudovať, keďže na turnaj to prišla doslova skúsiť po pár tréningových jednotkách.

 

Petra po zápase s Mladenovic: "I can't say it's better, I can't say it's worst. I mean, I'm feeling everything on my body. It's not really surprising. We'll see how that will look like tomorrow."

 

Kurz na Linette je dnes príliš vysoko, nech to dopadne akokoľvek, s tipom budeme happy - Jabeur bola nastavená niekde okolo 3,5, Mladenovic tesne pod 4. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).