Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
13.03.2019
2/3
VIP TIP
Storno
PUSH
ATP Indian Wells

Krajinovic F. - Nadal R.

UNDER 19 GAMES
1.83
13.03.2019 19:00
Tip bol odoslaný: 13.03.2019 16:49

Krajinovica sme niekolko krat videli doslova vyvesit bielu zastavu od zaciatku zapasu proti najvacsim tenisovym hrajucim legendam (ano, uhral naposledy set s Rogerom lenze to bol Federer na jesen herne dost dole a sety rozdal doslova kazdemu). On nema zbrane na vo forme hrajuceho Nadala na vysokoskakajucom harde. Navyse vcera sme mozno boli aj trosku lucky - Medvedev zlozil zbrane po prvom stratenom servise a ukazal, ako tento kurt proste nema rad. Preco lucky ? Krajinovic: 

 

"I was a little bit scared last night because I was a little bit sick. I didn’t know what to expect today, but everything went really well. I think I played a very, very good game today, and beat a rival who is an unbelievable player and who started the season really well so I’m happy for that and excited for the next one."

 

Choroba nie je dovod betu, ale rozhodne tipu value pridava. Pokial sa zdalo, ze Krajinovic bol vcera OK, tak dnes sa pokojne moze stat opak. 6-4 6-3 mame push, cakame vsak prinajhorsom 6-3 6-3...Nadal je od zaciatku sezony o dost agresivnejsim v medzihre i na servise, co mu pomaha vela zapasov vyhrat jednoducho lahko. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).