Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
07.03.2019
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Indian Wells

Dzumhur D. - Ramos A.

RAMOS VINOLAS
2.00
07.03.2019 21:30
Tip bol odoslaný: 07.03.2019 16:21

Tento tip má takisto dosť spoločného s predchádzajúcim: tenista so skvelými výsledkami a hrou na IW proti tenistovi, ktorý tu je 1-5. 

 

Dzumhur je tenista, ktorý dokáže vymánevrovať tenistov, ktorý sú pohybovo na tom horšie ako on (Kukushkin ale easy lostne s Monfilsom) a tenistov, voči ktorým dokáže umne reflektovať lopty späť (Tsitsipas, ktorý však bol v tom zápase slabučkým). Lenže tu by sa mu to voči Ramosovi dariť nemalo. Dzumhur je na tom podľa nás navyše herne (pred turnajom) určite horšie ako Ramos, veď okrem QF v Rotterdame na iných turnajoch počas sezóny neuhral ani set! Dzumhur je v IW 1-5 s prehrami proti Dancevicovi, Krajickovi, RAMOSOVI, Granollersovi či minulý rok sme sa zvizli proti nemu na Kickerovi - no a vo všetkých zápasoch bol favoritom. 

 

Na druhej strane Ramos prehral v Južnej Amerike s Felixom, Cuevasom, Pellom a Schwartzmanom, ktorí všetci okrem Cuevasa vyhrali titul/uhrali finále. V IW je 8-6 s výhrami nad Gasquetom, Kyrgiosom, Chungom, Troickim - všetko ako dog, pričom prehry prišli proti Čoričovi, Djokovicovi, Goffinovi, Monfilsovi či Čiličovi. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).