Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
21.01.2019
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Burnie challenger

Lamasine T. - Sela D.

LAMASINE
1.81
22.01.2019 00:00
Tip bol odoslaný: 21.01.2019 18:43

Hlavným dovodom betu je Dudi Sela. Hrac, ktory miloval hranie v Melbourne, ale tento rok vynechal a odhlasil i kvaldu. Problemom je totizto zapastie, s ktorym pauzoval 6 mesiacov. Dudimu bude 34 a veľa toho pravdepodobne už nenamúti. Svoj návrat na kurty teda optimisticky podla vyhlaseni nevidi: 

 

"I’m not expecting to even win one match really," he said. "In practice I am going well but in a match I know it is going to be very different, but hopefully I can win one or two matches, as I’d like to enjoy my tennis as when I stopped I was not enjoying my tennis." 

 

"It is tough as I see some guys in the third round I have played against and I feel motivated to get back there. I hope this is the only time I’m back, but it is very nice here, the courts are nice and it is just a really nice place.I could have played the qualies, but I chose not to play as I felt like I wasn’t ready."

 

Bez 6 mesacnej hernej praxe a po nie prilis optimistickych vyhlaseniach, pricom pred 2 tyzdnami nedokazal hrat este kvaldu na Grand Slamovy turnaj su signaly, ze by to s nim nemalo byt OK a vitazstva zo zaciatku bude zbierat tazko. Sela bol minuly rok schopny zahrat len 16 turnajov s bilanciou 13/16. Lamasine mal podarenu sezonu (53/31) a v Canberre uhral QF kde ho porazil Hurkacz (6-7 4-6), ktory turnaj nakoniec vyhral a s Karlovicom prehral na Australian open po 4 tie-brejkoch. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).